Holiday Club Katinkulta, Golfharju, vk 24

Vuokrahinta: 650 €/Viikko

Myyntihinta: 3500 €

Vuodepaikkoja
4
Kylpyhuoneita
1
Neliöitä
62
Rakennusvuosi
2007
Vaihtopäivä
maanantai

Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharju, viikko-osake (vko 24), HYVÄ KESÄVIIKKO seuraava lomajakso 8.6. - 15.6, huoneisto 20 b 7 (2.krs), heti oikealla saavuttaessa Katinkullan alueelle. Hintaan kuuluu lomaosakkeen lisäksi Katinkullan Pallohalli Oy:n osake (oikeuttaa kylpylän käyttöön) ja Katin Golf Oy:n osake (oikeuttaa golfkentän käyttöön, 3 pelioikeutta).

Osakkeet myy kuolinpesä (perunkirjoitus on jo pidetty, joten myynti voi tapahtua heti!).

Lähimpänä kylpylähotellia sijaitseva Golfharju edustaa uutta loma-asuntoajattelua parhaimmillaan. Tähän ylellisen viihtyisään pienkerrostalon lomahuoneistoon 62 m2, voi majoittua 4 henkilöä: 1 mh (erilliset vuoteet kahdelle), olohuoneessa on levitettävä sohva kahdelle. Lomahuoneistossa on myös täysin varusteltu, koneellistettu keittiö, olohuoneessa takka, pesutilat ja sauna, terassi (hintaan sisältyy liinavaateet, pyyhkeet ja loppusiivous). Huoneistosta on loistava parvekenäköala golfkentälle.

Osaketiedot ja vastikkeet:

1. Katinkullan Pallohalli Oy, kylpylä, A2/002, 2 käyttöoikeutta, viikko 24, osake D.A.24.002 - perusvastike kylpylä (1 vko): 69,65 e

2. Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharju, huoneisto 20B7, viikko 24 - palveluvastike (1 vko): 96,75 e

3. Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharju, huoneisto 20B7, viikko 24 - perusvastike (1 vko): 217,57 e

Vuonna 2014 vastikkeet olivat siis yhteensä: 383,97 euroa.

Liittyminen Rci-pistejärjestelmään on mahdollista lisähintaan (liityttävä Holiday Clubin jäseniksi).

Lisätietoa ja kuvat kohteesta löydät Holiday Club Katinkullan nettisivuilta (360 panoramakuvat!): http://holidayclub.visualizer360.com/katinkulta-apartments

Yleisesti. Holiday Club Katinkulta on aktiivisen lomailijan paratiisi, Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä kuntoiluun ja keilaamiseen. Kesällä Katinkulta tarjoaa golfaajille kauniissa järvi- ja kangasharjumaisemassa etenevän 18-reikäisen mestaruuskisatason kentän. Loma-asunnot sijaitsevat kauniilla mäntykankaalla Nuasjärven rannalla. Savusauna (talvella saunan yhteydessä avanto). Katinkullassa on myös 6-ratainen Brunswick -keilarata, jonka sivuvallit voi nostaa ylös, jolloin lapsetkin voivat keilata. Talvella vierailijaa odottavat Vuokatin upeat hiihtomaastot ja laskettelurinteet, myös hiihtotunneli ja lumilautatunneli. Lähellä on myös Angry Birds seikkailupuisto koko perheelle.

Huom! Tässä ilmoituksessa esitetyt kuvat ohjeellisia. Eli kuvat eivät välttämättä juuri myynnissä olevasta huoneistosta, mutta myytävä huoneisto on samanlainen.


Huoneistossa
Ulkopuolella
Holiday Club Katinkulta, Golfharju, vk 24
Vuokatti 88610
Kohteen tyyppi: Myydään ja vuokrataan
Kohde: Katinkulta, Viikko 24
8275 käyntiä

Täytä lomakkeen tiedot kysyäksesi lisätietoja.

 
Holiday Club Katinkulta, Golfharju, vk 24
Vuokatti 88610
Kohteen tyyppi: Myydään ja vuokrataan
Kohde: Katinkulta, Viikko 24
8275 käyntiä

Jos haluat lähettää tämän kaverille, täytä alla oleva lomake. Jos haluat lähettää useammalle kaverille, laita sähköpostien väliin pillku.

 
Holiday Club Katinkulta, Golfharju, vk 24
Vuokatti 88610
Kohteen tyyppi: Myydään ja vuokrataan
Kohde: Katinkulta, Viikko 24
8275 käyntiä
Design: Suomen Verkkotuki Oy